Sport

Röplabda: Kulpin győzött Óbecsén

Bogdanović Zorana | 2018. november. 13. | 14:22 | Sport

Az óbecsei röplabdacsapat vereséget szenvedett Kulpin csapatától, 3:0 arányban,szettenként (24:26,22:25,22:25)

A Köztársasági Liga 5. fordulójában az óbecsei közönség előtt, a Đorđe Predin Badža Sportcsarnokban lejátszott mérkőzés a hazaiaknak sok bizonytalanságot hozott. Főleg az első szettben, amelyben a Tisza parti fiúk vezettek, 23:20-ra, de aztán a vendégek egymás után 4 pontot is szereztek és javukra fordították a meccs eredményét. Egészen végig szoros volt a mérkőzés, de végül is győzött a kulpiniak tapasztalata, akik a szettet 26:24-el zárták.

A vereség  a hazai pályán fájó, de nem volt váratlan, mondta az óbecseiek edzője Nikola Džigurski.

A következő fordulóban a Tisza parti fiúk  a nagybecskereki  Proleter vendégei lesznek, ahol szintén nehéz mérkőzés vár rájuk.

Röplabda: Kulpin győzött Óbecsén

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából