Kékfény

Bácsföldvár: Betörtek a Voša-ba és 200.000 dináros felszerelést raboltak el

Bogdanović Zorana | 2019. március. 5. | 13:38 | Kékfény

Ismeretlen tettesek hétfőn este betörtek a bácsföldvári Vojvodina Futballklub helyiségeibe, és sportfelszerelést tulajdonítottak el. A rablók a múlt héten kirabolták a falusi stadionon lévő vendéglátóipari létesítményt is, és a becslések szerint az okozott kár meghaladja a 200.000 dinár összegét.

A rablók célpontja között szerepelt a Vojvodina Asztalitenisz Klub is, de szerkesztőségünk nem szerzett tudomást arról, hogy onnan mit loptak el. Információink szerint visszamenőleg több alkalommal betörték a stadion kapuját. Megállapították, hogy az elmúlt lopási esetek egyikének elkövetői kiskorúak voltak, mondta Kudrić, hozzátéve, hogy a klub semmilyen kártérítést nem kapott. Korábban főleg italt loptak a Voša vendéglátóipari létesítményéből, de a mostani alkalommal a rablók kicsit tovább léptek.

A Vojvodina Futballklub vágya, hogy a verseny magasabb szintjére lépjen, amihez magas havi költségek társulnak, mondta Kudrić, és arra hívta fel a figyelmet, hogy ha a rablók klub elleni hadjárata tovább folytatódik, akkor a vezetőségnek nem lesz lehetősége arra, hogy pénzügyi szempontból megoldja és átvészelje a keletkezett problémákat.

Észrevettük, hogy a stadion falain írásos szlogenek szerepelnek, melyek a jelenlegi vezetőség ellen irányulnak.

Bácsföldvár: Betörtek a Voša-ba és 200.000 dináros felszerelést raboltak el
Még több hír ebből a kategóriából