Gazdaság

Felhívás a munkaadóknak, hogy megismerjék a pénzügyi könnyítéseket és ösztönzőket

TV Bečej Redakcija | 2019. március. 6. | 9:45 | Gazdaság

Felhívás a munkaadóknak, hogy megismerjék a pénzügyi könnyítéseket és ösztönzőket

A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat Újvidéki Fókintézete Óbecse községgel együttműködve március 14-én, 13 órakor az óbecsei Városi Közgyűlés nagytermében bemutatót tart a Nyilvános meghívók és pályázatok a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat 2019-es programjainak és aktív foglalkoztatási politikájának megvalósítására.

A cél az, hogy minél több munkaadó megismerkedjen az aktuális programokkal és intézkedésekkel, továbbá új munkaadók bevonása, különösen azok a kis- és közép vállalatok, akik eddig nem használták a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat aktív foglalkoztatási politikájának intézkedéseit.

A program realizálásához rendelkezésre állnak, a szakmai gyakorlati programok, gyakornokok, közfoglalkoztatás, önfoglalkoztatás,  munkaadók támogatása, a nehezen foglalkoztatható munkanélküli személyek alkalmazása új munkahelyekre, a munkáltató kérésére történő képzés, gyakorlati ismeretek megszerzése, valamint fogyatékkal élők speciális programjai.

A résztvevők számára a regisztráció ingyenes, jelentkeznia bemutató napján, március 14-én 12.30-tól lehet.

A szervezők elmondása szerint a munkáltatóknak lehetőségük lesz arra, hogy megismerkedjenek a pénzügyi könnyítésekkel és ösztönzőkkel, amelyek javíthatják üzleti tevékenységüket, ugyanakkor megfelelő személyzethez is juthatnak. 

Még több hír ebből a kategóriából