Politika

Óbecsei KKt:Az Alapszabályról és a jutalékok díjairól tárgyaltak

Bogdanović Zorana | 2019. március. 19. | 14:32 | Politika

Óbecse Község Képviselő-testülete tegnap 28 napirendi pontról határozott. Az Ellenzék felháborodása ellenére megszavazták Óbecse község új Alapszabályát is.

A „Samo lokalno” csoport képviselője, Milan Bokun megjegyzést tett, a szavai szerint hiányos Alapszabályra, mondván, hogy a törvény magyarázatában nem mutattak rá arra, hogy mely pontok változnak. A hatalmi többség vitatta a kifogásokat, megállapítva, hogy nem változásokról van szó, hanem teljesen új dokumentumról.

A képviselők tárgyaltak Óbecse község közegészségügyi tervéről a 2019-2026. terjedő időszakban.

Elfogadták a 2017-ben felszámolásra került Építőipari Igazgatóság Közvállalat éves likvidációs jelentésének elfogadására vonatkozó határozatra irányuló javaslatot.

Az Állami Számvevőszék ellenőrzési jelentése alapján, a helyi parlament határozatot hozott, a hat önkormányzati bizottság tagjainak munkájáért járó díjak eltörléséről.

Óbecsei KKt:Az Alapszabályról és a jutalékok díjairól tárgyaltak

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából