Sport

A röplabdázó lányok egyre sikeresebbek minden kategóriában

Ljubojev Vukašin | 2019. március. 25. | 15:08 | Sport

A Đorđe Predin Badža Sportközpont vasárnap ismét a női röpladázók találkozóhelye volt. Ez alkalommal két tornát és egy bajnoki mérkőzést játsszottak le.

A Bečej Női Röplabda Klub megszervezett összes tornája mellett idén megtartották a jubileumi 10. Március nyolcadikai Röplabda Fesztivált – Bečej 2019 elnevezéssel, melyen a 2006-os születésű röplabdázó lányok, 27 csapat konkurenciájában, második helyezést értek el.

A fiatal pionírok bajnokságán, a 2006-os és fiatalabb lányok körében, vasárnap, megtartották Közép-Bácska Röplabda Szövetségének döntő tornáját. Az eddigiek során 10 klub vett részt, a három legjobb pedig a kaboli Respekt, a verbászi Női Röplabda Klub és az óbecsei lányok lettek.

Az eredmények a következőek:

Bečej NRK-Respekt RK 3:0, Respekt RK-Vrbas NRK 1:2, és az utolsó mérkőzésen a Vrbas Női Röplabda Klub legyőzte az óbecsei röplabdázó lányokat 2:1-re, így a verbásziak lettek az elsők, a Bečej lánycsapata ezüstérmes lett,  harmadik helyezést pedig a kaboliak értek el.

A torna legjobb ütő játékosának Helena Vasić-ot választották, a legjobb libero pedig Milica Marušić lett.

A Pionír bajnokság mini ligájában, azaz a minősítő versenyen,  Közép-Bácska Röplabda Szövetségének döntő tornáján, a 2007-es születésű és attól fiatalabb lányok versenyében, részt vettek Zsablya, Kiskér és Óbecse röplabdázói, a következő eredményekkel:

Bečej NRK-Sutjeska NRK 3:0, Sutjeska NRK-Zsablya voley RK 0:3, Zsablya voley RK-Bečej NRK 1:2

A röplabda nap zárásaként Óbecsén lejátsszották a  szeniorok  keleti Első Vajdasági Liga mérkőzését a Bečej Női Röplabda Klub és a Beočin csapata között, három szett után az eredmény 3:0 volt az óbecseiek javára, szettenként 25:15, 25:20, 25:18.

Az utolsó fordulóban, az óbecsei lányok, a következő hétvégén, Újvidékre utaznak, ahol az NS VOLLEY Röplabda Klub vendégei lesznek.

A röplabdázó lányok egyre sikeresebbek minden kategóriában

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából