Sport

Teremfoci: A gyenge védekezés és támadás vereséget eredményezett

Ljubojev Vukašin | 2019. március. 26. | 12:06 | Sport

A Bečej futsallistái hétfőn este, saját pályán, vereséget szenvedtek a bujanovaci Zufo csapatától 3:6 (2:4)arányban.

A Második Szerbiai Futsall Liga 17. fordulójában a Bečej 2003 Teremfoci Klub vendégül látta a bujanovaci fiúkat, akik a 40 perc után revansot vettek a hatodik forduló vereségéért, amikor a Bečej Dél-Szerbiában 5:7-es eredményt ért el.

Bár a lelátókról a mérkőzés egyenrangúnak tűnt, a végét kivéve, amikor az óbecseieknek sokkal kevesebb szerencséjük volt, a kékek edzője hozzátette, hogy a gyenge futás, valamint Ćulum, Korać, Pelengić, és Simić hiánya is nagyban hozzájárult a vereséghez, azaz a vendégek megérdemelten vitték a pontokat.

A házigazdákra nézve jól indult a meccs. A 4. percben Ilčešin góljával a játékosok úgymond hátszelet kaptak, de a vendégeknek kilenc percen belül sikerült javukra fordítani a mérkőzés állását, plusz hárommal, ugyanis a 13. percben már 1:4 volt az eredmény. Bujanovac csapatának gólszerzői a meccs első részében Stefanović kétszer, majd Stanković és Iseni, az első rész végéig a gólszerzők listájára Golub is felíratkozott, aki a 18. percben csökkenti a különbséget 2:4-re.

A mérkőzés második részében még három gól született. Stanković belövi második gólját a 25. percben, az eredmény 2:5, Lovre tíz perccel később 3:5-re csökkenti a találatkülönbséget, az utolsó gól a 35. percben ér célba, amikor is Trojanović pontot tesz erre a mérkőzésre, és a végeredményt 3:6-ra növeli.

A következő fordulóban a Bečej csapata szabad lesz, majd a 19.fordulóban házigazdaként fog szerepelni, amikor is az óbecsei parkettre érkeznek a jól ismert nagybecskereki játékosok.

Teremfoci: A gyenge védekezés és támadás vereséget eredményezett

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából