Mezőgazdaság

62 millió dinár nyári utakra és sárlerázókra

Bogdanović Zorana | 2019. március. 27. | 11:25 | Mezőgazdaság

Három és fél kilométer nyári út rendezésére és 10 sárlerázó építésére a helyi Önkormányzat idén mintegy 62 millió dinárt különített el, melyből  a Tartományi Mezőgazdasági, Vízgazdálkodási és Erdészeti Titkárság is részt vállalt, 18 millió dinár értékben.

A munkálatok a végéhez közelednek a Törökbecsei úton, ahol sárlerázókat építenek, és nemrég kezdődtek meg a Szegedi út aszfaltozásának előkészületi munkálatai Péterrévén.

A nyári utak rendezésének keretében az Ifjúság utca útburkolatát, valamint a Pecesor felé vezető útszakaszt is rekonstruálják. Emellett az Ifjúság, a Sutjeska és a Szegedi út folytatását kaviccsal szórják le.

A munkálatokat, a tervek szerint, május első felében fejezik be.

62 millió dinár nyári utakra és sárlerázókra

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

2019. március 27. | 13:16

Még több hír ebből a kategóriából