Közélet

Petőfi örök – Fennállásának 64. évfordulóját ünnepelte a Petőfi Sándor ÁI

TV Bečej Redakcija | 2019. március. 28. | 13:44 | Közélet

Az óbecsei Petőfi Sándor Általános Iskola alkalmi műsorral ünnepelte meg tegnap az Iskola Napját, fennállásának 64. évfordulóját, a Petőfi Sándor Magyar Kultúrkör zsuffolásig megtelt nagytermében.

Az iskolanapi ünnepi műsorban, melynek a Petőfi örök címet adták, és amely nagy sikert aratott, az intézmény diákjai és tanárai is részt vettek.

Az iskolanap alkalmából képzőművészti pályázatot is hirdettek, Én, mint Petőfis diák címmel, amelyre sok alkotás készült. A legsikeresebb munkákat a Petőfi Sándor Magyar Kultúrkör nagytermének bejáratánál állították ki.

A Petőfi Sándor Általános Iskola iskolanapi műsorában a jubiláló tanügyi munkásokról sem feledkeztek meg, akik 10, 20, illetve 30 éve ebben az iskolában dolgoznak.

Balog Virág Zsolt iskolaigazgató elmondása szerint a Petőfi Sándor Általános Iskola megmaradására megtalálták a megoldást, amit az elkövetkező időszakban a helyi Önkormányzat fog bejelenteni.

Petőfi örök – Fennállásának 64. évfordulóját ünnepelte a Petőfi Sándor ÁI

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából