Turizmus

A jó gyakorlat példáján keresztül a minőséges turisztikai ajánlatokig a Tisza mentén

Bogdanović Zorana | 2019. március. 28. | 12:46 | Turizmus

A Vajdasági Turisztikai Szervezet, a magyarországi Csongrád-megyével együttműködve, az Óbecse közelében levő Fantast kastélyban, műhelymunkát tartott, A természeti és kultúrális turizmus integrált fejlesztése a Tisza mentén elnevezésű IPA projektum keretében.

A projektum 11 tiszamenti községre terjedt ki, és a kiemelt tevékenységek középpontjában a Tisza-mente turisztikai kínálatának hiánya áll, a két ország természeti és kultúrális értékeinek javítása révén.

A tematikus műhelyek keretében többek között az egészség, a bor, a gyógyfürdő és a wellness turizmusról beszéltek. Ez a találkozó ideális lehetőséget kínál a turisztikai dolgozók számára a tapasztalatok cseréjére, valamint arra, hogy a jó gyakorlat példáján keresztül javítsanak helyi szintű tevékenységeiken.

Egyébként A természeti és kultúrális turizmus integrált fejlesztése a Tisza mentén elnevezésű projektumot az Európai Unió pénzeli, mintegy 200.000 euró értékben. A következő műhelymunkákat a mórahalmi gyógyfürdőben tartják meg, ahol a magyarországi előadók, a jó gyakorlat példáján keresztül, bemutatják saját turisztikai lehetőségeiket.

A jó gyakorlat példáján keresztül a minőséges turisztikai ajánlatokig a Tisza mentén

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából