Sport

A „Karolina strela” Sportszervezet atlétika-iskolát indít

Bogdanović Zorana | 2019. május. 3. | 9:23 | Sport

A „Karolina strela” Sportszervezet csütötökön, május 9-én, atlétika-iskolát indít minden korosztály számára.

A résztvevőkkel hetente háromszor, keddenként, csütörtökönként és szombatonként folyna a munka. Az első csoport edzése csütörtökön, 18 órakor kezdődik, a második csoporté pedig egy órával később.

Kalapos úgy döntött, hogy a sporttal kapcsolatos több éves tapasztalatát magas szintű oktatáson keresztül lendíti fel, ezért a saját sportszervezetét, a család támogatása mellett, szakképzett egyetemi tanárok támogatásával is fejleszti.

Elmondása szerint ezzel az a célja, hogy a fiatalokat ösztönözze a sportra, hogy ezáltal javítsanak életminőségükön. Az atlétika mellett, ez a sportszervezet várja azokat az új tagokat is, akik lövészettel szeretnének foglalkozni.

A „Karolina strela” Sportszervezet atlétika-iskolát indít

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából