Sport

Bečej 1918 IFK: Vasárnap az utolsó, egyben döntő meccs

Ljubojev Vukašin | 2019. május. 3. | 10:34 | Sport

A play out zóna hatodik fordulójában, amit a Munka Ünnepén játsszottak, és amely nagyon jelentős mérkőzés volt, mert a Szerbiai Első Ligában maradásért folyt a küzdelem, a Bečej 1918 Ifjúsági Fudballklub legyőzte a zemuni Teleoptik csapatát 1:0 eredménnyel.

A Partizán, a Jugoszláv Sportegyesület második csapata, a Teleoptik Futballklub játékosai, erős ellenállást tanúsítottak az óbecseiekkel szemben, de az első félidő közepe táján a mesteri Nemanja Lazić elásta a zemuniak összes reményét, és biztosította az életben maradást a kék-fehéreknek a következő fordulóig.

A hazaiak mintegy 11 szép esélyét követhette figyelemmel az óbecsei közönség, melyből egyet sikerült relizálni, egy pedig a kapufát érte, az ellenfél oldalán szintén látható volt legalább hét helyzet, de egy sem valósult meg.

A 23. percben Dražić hosszú labdája után, mintegy 40 méterről, Lazićhoz kerül a labda, aki a vendégek kapusával Vukanić-tyal folytatott duel után befejelte azt a hálóba és 1:0-ra emelte a meccs állását.

Ezzel az egy találattal, a bajnokság vége előtt egy fodulóval, a Bečej Ifjúsági Fudballklubnak két pontos előnye van a čačak-i Boraccal szemben, aki két napja 2:0-ra legyőzte a dobanovaci Budućnost csapatát.

Az utolsó, egyben döntő fordulóban, a čačakiak Novi Pazart látják vendégül, az óbecseiek pedig a kruševáci Trajal csapatának vendégei lesznek. Ha a Bečej Kruševáctól nem kap ki, akkor biztosított a Szerbiai Első Ligában maradásuk.

Bečej 1918 IFK: Vasárnap az utolsó, egyben döntő meccs

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából