Sport

Vojvodina Futballklub: A 7:0 eredmény a tegnapi meccs igazi mutatója

Ljubojev Vukašin | 2019. május. 6. | 10:46 | Sport

A bácsföldvári Vojvodina Futballklub tegnap saját pályán legyőzte a Panonija IM Topola csapatát Pannóniáról, meggyőző 7:0 eredménnyel.

Minőséges és fegyelmezett játékkal, a Vojvodina játékosainak sikerült deklarálni a csapatot, amely tegnapig a táblázat 13. helyén szerepelt, és a Szabadkai Körzeti Fudball Liga élére hozni.

A gólszerzők listjára elsőként Jušković iratkozott fel, aki a 27. percben Ikrašev asszisztenciájának köszönhetően 1:0-ra emeli a mérkőzés állását, míg a második, egyben utolsó gólt az első félidőben Marjanov szerezte meg, a 30. percben, szintén önzetlen asszisztenciával, ezúttal Pelengić részéről.

A meccs második felében Nenad Kudrić nyitja a gólszériát, 3:0-ra emelve ezáltal az állást, a 4:0-ás eredményt Pelengić érte el, az 57. percben. A 69-ben Marjanov újabb találata, majd öt perccel később Pelengić újabb lövése eredményezte a 6:0 állást. A szenior konkurenciában, a Voša mezében, Branko Brankov elérte első gólját, amely egyúttal a mérkőzés utolsó találata volt. Az eredmény 7:0.

És bár a Vojvodina csapatának sikerült elszakadnia a második helyezett kucorai Iskra csapattól, amely tegnap 1:1-es döntetlent játsszott a sóvéi Proleter csapatával szemben, a kék fehérek főnöke továbbra is elővigyázatos  az elkövetkező meccsekkel és a táblázat helyezéseivel kapcsolatban.

A következő mérkőzést a bácsföldvári csapat szerdán játssza, 17 órától, amikor a Vajdasági Labdarúgó Szövetség területén, a Szerbiai Kupa negyeddöntőjében, a tiszaistvánfalvi Mladost csapatával mérkőznek meg.

Vojvodina Futballklub: A 7:0 eredmény a tegnapi meccs igazi mutatója

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

2019. május 6. | 16:24

2019. május 6. | 16:26

Még több hír ebből a kategóriából