Gazdaság

„Óbecse éjjel”: A standok felállítását május végéig lehet kérvényezni

TV Bečej Redakcija | 2019. május. 6. | 13:36 | Gazdaság

„Óbecse éjjel”: A standok felállítását május végéig lehet kérvényezni

A sorrendben harmadik „Bečej noću”, azaz „Óbecse éjjel” elnevezésű rendezvény keretében, amit a helyi önkormányzat szervez június 14-én és 15-én, több koncertet, bemutatót, rövidfilmet és kísérő rendezvényt tartanak.

A helyi önkormányzat megjelentette a jelentkezési tudnivalókat azok számára, akik a rendezvényen a belvárosban elárusító-, illetve reklám-standjaikat szeretnék felállítani.

A helyszínek az Uroš Predić utca egy szakasza, a Zöldfás utca egy szakasza, valamint a Műszaki iskolával szembeni „Proleter” nyomda parkolója. Az érdeklődők standjaik felállításához a kérvényt május 31-ig, a munkaidő végéig adhatják át, a városi hivatalban -  áll a községi önkormányzat közleményében.

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából