Sport

A generációk találkozója Óbecse röplabda-emlékeit idézte fel

Ljubojev Vukašin | 2019. május. 14. | 12:02 | Sport

Az egykori és a mostani játékosok, az új tagok, a klub vezetősége és a Bečej Röplabda Klub barátai, az elmúlt vasárnap, összegyűltek a Đorđe Predin Badža Sportközpont parkettjén, azzal a céllal, hogy megünnepeljék a bajnokság befejezését.

A klub összes generációjának összejövetele ünnepi hangulatban zajlott, és a barátkozás valamint a tapasztalatcsere mellett, a fiúk  összemérték erejüket a hálón keresztül is. A mérkőzések bemutató jellegűek voltak, mert egy-egy 21 pontos szettet játsszottak, különbségek nélkül.

Az egykori játékosok számára ez jó alkalom volt arra, hogy visszaemlékezzenek az óbecsei klubban edzéssel eltöltött napokra.

A klub vezetősége azt üzeni, hogy az eredménytől sokkal fontosabb a tény, hogy 2012. óta a klubnak mintegy 50 tagja volt, idéntől pedig női röplabda csapat is lesz. Az elmúlt szezonban, a férfi válogatott, a Sever Második Liga, hatodik helyén végzett.

A generációk találkozója Óbecse röplabda-emlékeit idézte fel

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából