Turizmus

Hatodik „Picoderi napok” vasárnap

Ljubojev Vukašin | 2019. május. 16. | 8:48 | Turizmus

Hatodik alkalommal szervezik meg a „Picoderi napok” rendezvényt, amely vasárnap, május 19-én lesz megtartva Óbecsén, a Nagykanális melletti téren. A Picoder Polgári Egyesület most is hagyományos aktivitásokkal készül, gazdagítva azt új sport- és kultúr-tartalommal.

Az esemény 9 órakor kezdődik, hagyományos picoderi reggelivel és műhelymunkákkal, a legkisebbek részére.

A reggeli után, amely tepertőből, és zsíroskenyérből áll, 11 órától elindul a fiákerek, a lovasfogatok és lovasok felvonulása, a megszokott picoderi útvonalon.

A felvonulás befejezését, és a rendezvény központi helyére való visszatérést követőn, a résztvevőket, a polgárokat és az ínyenceket, mindenki ízlésének megfelelő ebéd várja.

Az ebéddel egyidejűleg régi sportjátékok és sportversenyek zajlanak majd.

A kultúrprogram  délután fél öt körül kezdődik, melyen fellépnek a Bubamara óvoda óvodásai, továbbá a moholi, a beodra és karlovai, a csikériai és az óbecsei Kultúrkörök, valamint az apatini mazsorettek, ezek után pedig következik a BEUS – az óbecsei Városi Zenészek Egyesületének kétórás koncertje.

A rendezvényről és a Picoder Polgári Egyesület egyéb aktivitásairól bővebben ma, 20 órától hallhatnak, a „Bečejski ugao” című műsorban.

Hatodik „Picoderi napok” vasárnap

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából