Közélet

Jubileumi 60 éves évfordulót ünnepeltek az egykori gimnazisták

Bogdanović Zorana | 2019. május. 16. | 12:13 | Közélet

Az a generáció, amely 1959-ben végezte el a Gimnáziumot Óbecsén, csütörtökön ünnepelte az érettségi 60 éves évfordulóját.

Az egykor Todor Dukin nevét viselő óbecsei középiskolából hat évtizeddel ezelőtt 48 érettségiző került ki, közülük 16-an vettek részt a jubileum megünneplésén.  A valamikori tanulók, akik ma már nyugdíjasok, az utóbbi tíz évben rendszeresen megszervezik a találkozót, az iskolában eltöltött napokról pedig szép emlékeket őriznek.

Mosolyogva és ölelkezve köszöntötték egymást. Tervezik a találkozás hagyományát megtartani az előttünk álló években is, mert még sokáig szeretnének emlékezni a gimnáziumi napokra, az anekdotákra, és örömökre, melyeket az iskolapadokban együtt éltek át. 

Jubileumi 60 éves évfordulót ünnepeltek az egykori gimnazisták

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

2019. május 16. | 14:38

Még több hír ebből a kategóriából