Sport

Műszaki iskola: Tagozatok közötti torna az Iskolanap alkalmából

Ljubojev Vukašin | 2019. május. 17. | 12:11 | Sport

A IV-1 osztály diákjai lettek a győztesei az óbecsei Műszaki Iskola tagozatok közötti tornájának. Az Iskolanap alkalmából megszervezett versenyt, pénteken tartották, a Đorđe Predin Badža Sportközpont parkettjén, és ötórás versengés után a „Soker” csapata győzött, melynek tagjai, Danilo Nedeljković, Albert Lekaj és Žarko Kuburić.

A „három a három ellen” torna nagy jelentőséggel bír, mind a Műszaki Iskola 133. születésnapjának megünneplése, mind pedig a technikai-taktikai felkészülés miatt, a további versenyekre és tornákra.

Emlékeztetünk arra, hogy a Műszaki Iskolának tényleg van mivel dicsekednie, mivel itt vannak a vezető focicsapatok legjobb játékosai. Emellett a középiskola futballistái a múlt évben Vajdaság második helyezettjei voltak, továbbá az Állami Középiskolák Bajnokságán a hatodik helyet harcolták ki, ugyanakkor az előző Szent Száva-napi bajnokságot is megnyerték Óbecsén.

Műszaki iskola: Tagozatok közötti torna az Iskolanap alkalmából

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából