Sport

Vojvodina FK:Zentán keresztül a Sever Vajdasági Ligába

Ljubojev Vukašin | 2019. május. 20. | 11:51 | Sport

A bácsföldvári Vojvodina futballistái vasárnap, meggyőző fölénnyel legyőzték a njegoševói Proleter csapatát 6:0-ás eredménnyel. (2:0)

A várt ünneplést és a magasabb rangra-lépést áthelyezték a következő mérkőzésre, mivel a második helyezett Iskra csapatának Hajdújáráson, a félidei döntetlen eredmény után, sikerült saját javára fordítani a meccs eredményét és legyőzni a Vinogradar csapatát 1:2-re.

A mérkőzés első gólját Nenad Kudrić szerezte, ez volt egyébként a Vojvodina csapatának 100-ik gólja, a 2018-2019-es szezonban, aki erre a meccsre 21 kapott góllal, és 99 belőtt góllal érkezett. A második találatot a 30. percben Bubanja lövi be, ezzel az állás 2:0, a mérkőzés első félidejében.

Pelengić mesteri beadásával az 59. percben elkezdődik a bácsföldváriak gólözönje. A meccs végéig a gólszerzők listájára másodszorra is felíratkozott Kudrić és Bubanja, valamint a 84. percben Marjanov is, megszerezve ezzel a végeredményt, 6:0.

A Szabadkai Regionális Futball Liga  következő, 28. fordulójában, a Vojvodina csapata Zentára utazik. Nem kevés optimizmussal és óriási elvárásokkal.

Vojvodina FK:Zentán keresztül a Sever Vajdasági Ligába

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából