Közélet

Mintegy 150 vajdasági hegymászó gyalogolt a Gyöngyszigeten

Bogdanović Zorana | 2019. május. 20. | 11:57 | Közélet

Az óbecsei „Lesson” Hegymászó Egyesület 11. alkalommal tartotta meg hagyományos gyalogtúráját a természetben, a Holt Tisza ágán található Természet-parkban Bácsföldváron.

Mintegy 150 résztvevő Vajdaság 12 egyesületének tagja, a Gyöngyszigeten, a Rohonczy kastélynál gyülekezett, majd a hazai reggeli, a pálinka, a tea és a kávé után, elindultak a gyalogtúrára két pályán, 5 és 12 kilométeres szakaszon.

Az elmúlt hét esőzései miatt a 20 kilométeres kerékpártúrát lemondták. Ez volt egyben az oka az akció gyengébb látogatottságának is, mert a rossz körülmények miatt, sokan lemondták részvételi szándékukat. Ennek ellenére a jókedv nem hiányzott, és a Lesson-ból azt üzenik, hogy továbbra is az egyesület kibővítésén fognak dolgozni.

Mintegy 150 vajdasági hegymászó gyalogolt a Gyöngyszigeten

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából