Sport

Több mint 600 résztvevő a látványos bácsföldvári röplabda tornán

Ljubojev Vukašin | 2019. május. 20. | 12:04 | Sport

A  bácsföldvári „Libero” Röplabda Klub az elmúlt szombaton megtartotta harmadik nemzetközi röplabda tornáját „MINI TROFEJ GRADIŠTA III-2019” elnevezéssel. A nagy sporteseményre a bácsföldvári Vojvodina Futball Klub stadionjára, több, mint 600 lány és fiú versenyző érkezett, ami felülmúlta a szervezők elvárásait.

A tornán 20 klub vett részt, Szerbiából és a boszniai Szerb Köztársaság területéről. A lányok konkurenciájában 6 korosztály kategóriája versenyzett, felosztva 95 csapatra, a fiúk esetében két korosztály kategóriája versenyzett, azaz 10 csapat.

A fiúknál az aranyérmet a 2005-ös korosztályban a Bečej Röplabda Klub nyerte, a 2006-os korosztály közül pedig az újvidéki SK Volej röplabdázói bizonyultak a legjobbaknak.

A lányok konkurenciájában a vlasenicai „Net” csapata győzött, a 2005-ök és a 2007-ek korosztályában. A házigazda, a Libero Röplabda Klub, a 2006-ok és a 2009-ek kategóriájában győzött, a 2008-ok és a 2010-ek kategóriájában aranyérmet a futaki Női Röplabda Klub, valamint a kaboli Respekt röplabdázói nyertek.

A harmadik bácsföldvári Mini Trófea a fer play jegyében fejeződött be, és a legjobb versenyzők, mindkét konkurenciában, érmeket és serlegeket kaptak.

Több mint 600 résztvevő a látványos bácsföldvári röplabda tornán

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából