Gazdaság

Nyolcvan mester és vállalkozó ünnepelt

Ljubojev Vukašin | 2019. május. 21. | 11:09 | Gazdaság

A sorrendben negyedik „Mesternapok” elnevezésű rendezvényt, amelyen egyúttal a Tripolszki Elektroszerviz fennállásának 25. évfordulóját és sikeres működését is megünnepelték, az elmúlt hétvégén tartották Óbecsén. A mesterek, autómechanikusok és kereskedők összejövetelére, mintegy 80 vállalkozó érkezett, Óbecse község, Vajdaság, de Magyarország területéről is.

Tripolszki Richárd, aki átvette a vezető szerepét a szervízben, kiemelte, hogy számukra elsődleges a vállalkozás minőségének fenntartása és fellendítése. Megpróbálnak a legújabb felszereléssel dolgozni és új technológiákat követni, annak érdekében, hogy sikeresen versenyezhessenek a szerbiai és a Szerbián kívüli vállalatokkal. A cégnek jó eredményei vannak, mert a munkát mindig időben elvégzik, és szolgáltatásaikért megfelelelő garanciát is adnak, ennek eredményeként az állandó és az új ügyfelek is, bizalommal vannak irántuk.

A mesterek találkozója szombaton egész nap tartott. A jó hangulatról a „Sygma” együttes gondoskodott, az ünnepség ínyencségeit pedig néhány mester készítette el, akik ezúttal a villáskulcs helyett, fakanalat tartva a kezükben, valódi remekművet alkottak.

Nyolcvan mester és vállalkozó ünnepelt
Még több hír ebből a kategóriából