Politika

Óbecsén megtartották a „Vreme je za Vojvodinu” elnevezésű tribünt

Bogdanović Zorana | 2019. május. 28. | 12:42 | Politika

„Vreme je za Vojvodinu” elnevezéssel tartott tribünt Óbecse Első Helyi Közösségének épületében a Vajdasági Front.

A jelenlevőkhöz a Vajdasági Szociáldemokrata Liga elnöke Nenad Čanak, a Vajdasági Párt elnöke   Aleksandar Odžić, a Vajdasági Párt Községi Tanácsának elnöke Gulyás Vera, és az óbecsei Vajdasági Szociáldemokrata Liga Községi Tanácsának elnöke, Tóth Ferenc szólt.

Čanak kijelentette, hogy Vajdaság sorsa olyan, hogy mindaz, ami az elmúlt 100 évben történt, a kizsákmányoláshoz vezetett, ezért, elmondása szerint az autonómiát csakis választások útján tudnánk visszaállítani.

Arra a kérdésre, hogy a VSZL és a Vajdasági Párt által aláírt együttműködési megállapodás azt jelenti, hogy együtt vesznek részt a 2020-as választásokon, Čanak azt  válaszolta, hogy ez attól függ, hogy a választási feltételek mennyiben fogják befolyásolni a tervezett jogi változtatásokat.

Óbecsén megtartották a „Vreme je za Vojvodinu” elnevezésű tribünt

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

2019. május 28. | 17:30

Még több hír ebből a kategóriából