Turizmus

Tegnap és ma Virágpiac a Felszabadulás Téren

Ljubojev Vukašin | 2019. május. 29. | 12:15 | Turizmus

Óbecse község Turisztikai Szervezete és a „Biber” Polgári Egyesület, a helyi önkormányzat támogatásával tegnap és ma ismét „Virágpiacot” szervez, hogy segítse a polgárokat abban, hogy így, a tavaszi napok vége felé, gazdagabbá és zöldebbé varázsolják zöld oázisaikat otthonukban, udvaraikban és kertjeikben.

A virágpiacon mindent megvásárolhatnak amire szükségük lehet ahhoz, hogy a nyár kezdete előtt tökéletessé varázsolják oázisaikat. A téren található minden, ami a  kerthez szükséges, elektronikus és motoros segédeszközök, gereblyék, kapák és hasonló kerti szerszámok.

A Virágpiacra-jövetel alapcélja a virágvásárlás és a különböző ültetvények kiválasztása. Sajnos a többség számára a felgyorsult életmód és a rengeteg kötelezettség, nem hagy elég szabad időt a kerti munkákra. Ezzel kapcsolatban kértünk tanácsot, hogymelyik növény az, ami nem igényel sok odafigyelést és ápolást.

Ahhoz, hogy a megvásárolt növény fejlődjön és szép is maradjon, nagyon fontos, hogy megfelelő cserépbe legyen ültetve, és hogy megfelelő mennyiségű tápanyagot kapjon. Az idei Virágpiacon ezekből is van kínálat néhány asztalon.

Az udvart érdekes figurákkal is gazdagíthatják, melyek elsősorban a legfiatalabbakat vonzzák, de az idősebb polgártársaink is érdeklődnek a betonból és gipszből készült díszek iránt.

Amennyiben még nem látogattak el az óbecsei Felszabadulás Téren levő Virágpiacra, akkor azt ma az esti órákig még megtehetik.

Tegnap és ma Virágpiac a Felszabadulás Téren
Még több hír ebből a kategóriából