Kultúra

Đule Van Gogh irodalmi-zenés estet rendezett az óbecseieknek

Bogdanović Zorana | 2019. május. 30. | 13:11 | Kultúra

Zvonimir Đukić Đule, a Van Gogh együttes frontembere szerda este az óbecsei Népkönyvtárban bemutatta az itteni közönségnek „More bez obala” című könyvét, valamint „Tragovi prošlosti” című fotómonográfiáját, amit a zenekar dobosával Srboljub Radivojević-tyal közösen alkottak.

Annak ellenére, hogy sokan nem tudják,  Đule hegedűművész, szakmáját illetően könyvtáros, aki apjától örökölte a fényképezés iránti szeretetét és fényképes és költői munkásságának egy részét a „More bez obala” című könyv is tartalmazza.

Még ebben a hónapban Szerbia-szerte és a régióban is bemutatják a „More bez obala” című albumot és könyvet, továbbá az új videót, amely a „Gotovo je sve” című dalhoz készült, azzal a slogennel hogy „Ponovo vreme za obraz uz obraz”.

A műsor végén, a program zenei részében, Đule egy rövid közös fellépést tartott a „Bubamare” gyermekzenekarral.

Đule Van Gogh irodalmi-zenés estet rendezett az óbecseieknek

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából