Gazdaság

Óbecse község újabb 20 millió dinárt kapott

Bogdanović Zorana | 2019. május. 31. | 11:14 | Gazdaság

A Tartományi Kormány alelnöke, Đorđe Milićević, Vuk Radojević, Tartományi Mezőgazdasági, Vízgazdálkodási és Erdészeti Titkárral együtt, Óbecsén átadta azokat a szerződéseket, 33 helyi önkormányzat képviselőinek, akik pályázat útján pénzeszközöket nyertek a dűlőutak rendezésére, valamint víz-és szennyvízhálózat kiépítésére.

Az elmúlt három évben a Tartományi Kormány a mezőgazdaságba több mint 20 milliárd dinárt fektetett be, erre a pályázati vonalra pedig, a dűlőutak kiépítésére, felújítására és rendezésére 450 millió dinárt különített el.

A Tartományi Mezőgazdasági, Vízgazdálkodási és Erdészeti Titkárság Óbecse község két projektjét támogatta, melynek értéke 40 millió dinár, és amelyben a helyi önkormányzat 50 százalékban vesz részt.

A küldöttség egyúttal megtekintette a teljes felújítás alatt álló fő-szivattyúállomást Óbecsén, amit Óbecse község finanszíroz, valamivel több, mint 20 millió dinár értékben és a Tartományi Mezőgazdasági, Vízgazdálkodási és Erdészeti Titkárság körülbelül 10 millió dinárral. A munkálatok befejezése 90 nap múlva várható.

Óbecse község újabb 20 millió dinárt kapott

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából