Kultúra

Sípos Tibor bemutatta Káplár című önéletrajzi művét

Bogdanović Zorana | 2019. június. 5. | 11:39 | Kultúra

Az első önálló képzőművészeti kiállításának öt évtizedes jubileuma alkalmából, Sípos Tibor, nyugalmazott ügyvéd, kedden az óbecsei Népkönyvtárban bemutatta Káplár című könyvét.

Az alkotásról Pósa László római-katolikus plébános beszélt, a könyv egy részletét pedig Tóth Kása Piroska, a Petőfi Sándor Magyar Kultúrkör, Szivárvány Képzőművészeti Szakkörének elnöke idézte.

A keddi könyvbemutató során Sípos Tibor egyúttal bemutatta húsz legújabb portréját is, melynek szereplői  életének és környezetének részei voltak. Az alkotások olajfestési technikával készültek. A kiállított műveket Aleksandar Lučić képzőművészeti pedagógus méltatta.

Sípos Tibor kisgyermekkora óta foglalkozik festészettel, első önálló kiállítása Zágrábban volt, 1969-ben. Alkotásait többek között bemutatták Londonban, Buenos Aires-ben, Los Angeles-ben, Sidney-ben, Tunéziában, San Francisco-ban és Budapesten.

Sípos Tibor bemutatta Káplár című önéletrajzi művét

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából