Sport

A „Libero” előpionírjai a Vajdasági Bajnoki Torna döntőjében

Ljubojev Vukašin | 2019. június. 5. | 11:52 | Sport

Dolgos, sportos, de mindenekelőtt sikeres volt az elmúlt hétvége, a bácsföldvári „Libero” Röplabda Klub röplabdázó lányainak és edzőiknek, mert a múlt szombaton két fronton is versenyeztek.

A 2006-ok korosztálya Mitrovicán versenyzett, az Előpionírok Vajdasági Bajnokságának keretében, míg a tőlük fiatalabb generáció csapata a Pećincibe megtartott tornára utazott, ahol három érmet szereztek. A 2009-ek korosztályában első és harmadik helyezést értek el, a 2008-ok korosztályában pedig ezüstérmet szereztek. Ami az idősebb lányokat illeti, a Mitrovicán lejátszott torna után a „Libero” előpionírjai bejutottak a Vajdasági Bajnokság döntőjébe, ahol a nagykikindai röplabdázó lányokkal, továbbá a  mitrovicai „Srem”, és az újvidéki „Dunav Volley” röplabdázóival mérik össze erejüket.

A „Libero” előpionírjai a Vajdasági Bajnoki Torna döntőjében

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából