Közérdekű

Hétfőn szúnyog- és kullancsirtási akció

TV Bečej Redakcija | 2019. június. 6. | 13:12 | Közérdekű

Hétfőn szúnyog- és kullancsirtási akció

Szúnyog- és kullancsirtási akciót hajtanak végre Óbecse községben, hétfőn, június 10-én, amennyiben kedvezőek lesznek az időjárási feltételek.

A szúnyog- és kullancsirtás, a megfelelő eszközzel, a földről történik, és 11 órától tervezik elvégezni, ugyanezen a napon 18 és 22 óra között pedig a levegőből végzik a szúnyogok és a kullancsok irtását.

A Szakszolgálat a következő vegyszereket használja: „AQUA K-OTHRINE 20 EW” (DELTAMETRIN alapú vegyszer) és NEOPIROX LAMBDA 2.0 ULV.

A méhészeknek el kell végezniük a megfelelő óvintézkedéseket a méhek védelmére.

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

László

2019. június 6. | 08:54

Tegnap szedtem a megyet. A szúnyogok, este 8 órakor kezdtek tömegessen támadni. Addig, elvétve volt néhány a megyfa lombjai között. A nap folyamán, nem érdemes a szúnyogokat permetezni, mert a nagy melegben a méreg elpárolog és mire jönnek a szúgyogok, itt-ott van ereje. A probléma az, hogy a repülő nem várja be az estét, hogy a sötétben repüljön vissza a repülőtérre.

2019. június 6. | 20:12

Még több hír ebből a kategóriából