Közélet

Az idei „Babafeszten” minden résztvevő győzelmet aratott

Ljubojev Vukašin | 2019. június. 10. | 12:40 | Közélet

A sorrendben kilencedik „Babafesztet”, amit a Labud Pejović Iskoláskor Előtti Intézmény óvónői és egészségügyi nővér-óvónői szerveztek, a múlt pénteken tartották meg, a Városháza előtt, Óbecse központjában.

A kicsinyek alkalmi ajándékokat és okleveleket kaptak, és bár minden résztvevő győzelmet aratott, a szülők lelkiismeretes szurkolásából nem volt hiány.

Az öt sportágban versenyző mintegy száz kisgyermek közül a legtöbbnek ez volt az első sportversenye.

A futással, az ugrálással és egyéb aktivitásokkal a gyerekek motorikus képességeiket fejlesztik, a testhelyzetet, az izomzatot, továbbá a csontok, a szív és az egész test fejlődését és erősítését segítik elő. Egyúttal a gyerekek szellemi képességeiket is fejlesztik.

Jövőre várhatóan megszervezik a jubileumi tizedik „Babafesztet”, és amennyiben igény mutatkozik a gyakoribb ilyenfajta barátkozós versengéses rendezvény iránt, Mitić azt mondta, hogy van esély arra, hogy gyakrabban tartsanak ilyen aktivitásokat.

Az idei „Babafeszten” minden résztvevő győzelmet aratott

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából