Sport

Óbecse igazolja a „Vízilabda városa” elnevezést

Ljubojev Vukašin | 2019. június. 11. | 10:27 | Sport

Szerbia és Franciaország válogatott vízilabda csapata hétfőn, a Đorđe Predin Badža Sportközpont Olimpiai medencéjében két barátságos edzőmérkőzést játsszott le, amelyek a mi csapatunknak felkészítő meccsként szolgáltak a Világbajnokság döntő tornája előtt, amit június 18. és június 23. között játsszanak Belgrádban, a „Tašmajdan“ Sport és Rekreációs Központ szabadtéri medencéjében. Szerbia a B csoportban szerepel Ausztráliával, Horvátországgal és Kazahsztánnal, míg a másik csoportot Magyarország, Spanyolország, Japán és Kanada alkotja.

A francia szelektor, aki 2007. óta a nemzeti válogatott vezetője, egykor a Jugoszláv válogatott középjátékosa volt, és az akkori csapattal számos érmet nyert, mind az olimpiai, mind a világ-és európai versenyeken, amikor pedig a Bečej úszósapkáját viselte 2000-ben, Európa bajnoka volt.

Szerbia válogatottjának színeit a hétfői meccsen és az elkövetkező mérkőzéseken is a kragujevaci Radnički kapusa, Lazar Dobožanov védi, aki egyébként óbecsei.

A hétfői meccsek során nem az eredmény számított, inkább az összjátékon volt a hangsúly. Azonban megemlítjük, hogy mindkét mérkőzés után az eredmény 1:1 volt. A reggeli megmérettetésen Szerbia válogatott csapata győzött, 17:8 arányban, az estin pedig a vendégcsapat, 6:7 arányban.

Óbecse igazolja a „Vízilabda városa” elnevezést
Még több hír ebből a kategóriából