Kultúra

Mintegy negyven művész állította ki alkotásait az „Óbecse éjjel” rendezvényen

Bogdanović Zorana | 2019. június. 17. | 11:02 | Kultúra

A múlt szombaton a Kör Galériában nyílt meg az „Óbecse éjjel” rendezvény nemzetközi festőműhelyében létrehozott műalkotások kiállítása.

A festőműhelyen mintegy húsz művész vett részt, Szerbia több városából, továbbá Horvátországból, Szlovéniából, Montenegróból, és Belgiumból, a tárlat pedig körülbelül negyven művész alkotásából áll, akik között olyanok is vannak, akik nem tudtak jelen lenni ezen a művészeti összejövetelen, de szerették volna bemutatni munkájukat ezen a kiállításon.

A kiállítás különböző művészeti kifejezéseket tartalmaz, amelyek kombinált technikával, olajfestéssel, akvarellel, illetve akrillal készültek, a festmények mellett a tárlaton fotók is szerepelnek, valamint olyan alkotások is, melyek a tavalyi művészeti találkozón születtek, az „Óbecse éjjel” rendezvény keretében.

Az érdeklődők az „Óbecse éjjel” rendezvény nemzetközi festőműhelyében létrehozott műalkotások kiállítását, az elkövetkező tíz napban nézhetik meg, majd ezek után a műtárgyak letétbe kerülnek a Városi Közigazgatás raktárában.

Mintegy negyven művész állította ki alkotásait az „Óbecse éjjel” rendezvényen

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából