Közélet

Óbecse volt a házigadája az egészségügyi nővérek és óvónők szakmai továbbképzésének

Bogdanović Zorana | 2019. június. 17. | 11:06 | Közélet

A Szerbiai iskoláskor előtti intézmények egészségügyi nővéreinek Szövetsége, és a Dél-bácskai körzet iskoláskor előtti intézmények egészségügyi nővéreinek Szövetsége, Óbecsén szervezte meg, negyedik körzeti találkozóját, az egészségügyi nővérek és az óvónők szakmai fejlődésének céljából.

A mintegy száz résztvevőnek lehetősége volt arra, hogy megismerkedjen a bevált gyakorlatok példáival, a bölcsödés korosztállyal folytatott oktatási-nevelési munka során, annak javításáról és fellendítéséről. A kétnapos képzés házigazdája az óbecsei „Labud Pejović” Iskoláskor Előtti Intézmény volt.

A helyi önkormányzat nevében az egybegyűlteket Suzana Đukić, Óbecse község oktatással megbízott elnökhelyettese köszöntötte, rámutatva arra, hogy Óbecse önkormányzata egyértelműen meghatározza, hogy az oktatási létesítményekbe és az emberi erőforrás fejlesztésébe történő infrastruktúrális beruházások révén kívánja emelni az oktatás színvonalát községünkben.

Óbecse volt a házigadája az egészségügyi nővérek és óvónők szakmai továbbképzésének

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából