Kultúra

Megérkezett az UNESCO támogató és pártfogó levele a „Bečej Folk Fest”-nek

Ljubojev Vukašin | 2019. június. 20. | 12:25 | Kultúra

A nemzetközi folklórhagyományok fesztiváljának támogató levele, amit a Nemzetközi Tanács és a Szerbiai Folklórfesztiválok és Népművészetek Szervezete hagy jóvá, idén megérkezett a „Đido” Kultúrkör „Bečej Folk Fest” Fesztiváljára is.

A Szerb Köztársaság Bizottsága az UNESCO-val  együttműködve úgy döntött, hogy támogatja Szerbia nemzetközi folklórfesztiváljait, a CIOFF Népi Fesztiválok és Népművészeti Szervezetek Nemzetközi Tanácsa keretében, amely az UNESCO hivatalos partnere 2019-től 2021-ig.

Emlékeztetünk arra, hogy a „Bečej Folk Fest” benne van a világ CIOFF naptárában, és elérhető a világ minden részéről, az összes néptáncegyüttes számára, így az elkövetkező években várható lesz a külföldi csoportok nagyobb érdeklődése a fesztiválunkon való részvétel iránt.

A „Đido” Kultúrkör, amely mintegy ötven különböző tevékenységet folytat, az év folyamán intenzíven dolgozik a szervezéseken, és azon, hogy tagjai jelen legyenek számos esemény színpadán, úgy Szerbiában, mint  Világszerte.

Megérkezett az UNESCO támogató és pártfogó levele a „Bečej Folk Fest”-nek

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából