Kultúra

Önkéntesek támogatásával a Könyvtár idén is a fürdőzők redelkezésére áll a medencénél

Bogdanović Zorana | 2019. július. 2. | 11:41 | Kultúra

Az óbecsei sportközpont szabadtéri medencéinél, a fürdőidényt ezen a nyáron is, a Népkönyvtár standjának aktuális kínálata gazdagítja.

A polgárok, akik a fürdések közötti szünetekben, a napozás mellett olvasni szeretnének, ezt megtehetik, a különálló könyvtári kuckóban, amennyiben tagsági kártyával, vagy személyes dokumentummal kikölcsönzik a kívánt könyvet.

Az önkéntesek táborát Loreta Živković, az óbecsei Gimnázium tanulója is erősíti. Elmondása szerint az olvasás iránti szeretete ösztönözte arra, hogy támogassa ezt az aktivitást, hogy segítse a Népkönyvtár dolgozóinak munkáját.

Mintegy 50 könyv és a napi sajtó áll a polgárok rendelkezésére. A Könyvtárban elmondták, hogy ez az akció a fürdőidény végéig tart, és hogy a medencei könyvkölcsönzés ingyenes.

Önkéntesek támogatásával a Könyvtár idén is a fürdőzők redelkezésére áll a medencénél

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából