Turizmus

„Tanderbal”: Fellépnek Ivana Selakov, az Amadeus bend, a Divlje jagode....

Bogdanović Zorana | 2019. július. 8. | 9:54 | Turizmus

A „Tanderbal” fesztivált augusztus 2-a és 4-e között tartják Óbecsén a Tisza-parton. A rendezvény harmadik kiadásának zenei műsorát illetően, pénteken fellép Ivana Selakov és az Amadeus bend, szombaton a Divlje jagode együttes és a Skladište 58, vasárnap pedig a Fokos zenekar és a Garavi Sokak együttes dalait élvezhetik.

A „Tanderbal” arról is specifikus, hogy nappali rendezvények is vannak, az egyik ilyen a Pannon-szépe választás.

Szombaton 10 órakor kezdődik a kajak-felvonulás. A regatta visszatérésekor a folyó-szigetről, 17 órától műhelymunkákat szerveznek a gyerekek számára. A legkisebbek öko és origami műhelyeken vehetnek részt, éppen úgy, mint a Napközi programain.

Vasárnap 10 órakor kezdődik a nemzetközi úszómaraton, ezután pedig következnek a fesztivál ismert aktivitásai.

Az ínyencek a „Tanderbal” utolsó napján, 16 órától összemérhetik főzőtudásukat, és halászlé-főzésben vesenyhezhetnek. A résztvevők száma nem korlátozott, az érdekelt csapatok, legkésőbb július 26-ig jelentkezhetnek. A regisztrációs díj 3.000 dinár.

A fesztivál látogatói mindhárom napon megtekinthetik az Etno-bazárt a Zöldkorzón.

Emlékeztetünk arra, hogy a helyi költségvetésből a „Tanderbal” megtartására mintegy 4,5 millió dinár lett elkülönítve.

„Tanderbal”: Fellépnek Ivana Selakov, az Amadeus bend, a Divlje jagode....

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából