Közélet

A világutazó Nino a „Bratstvo” ÁKI segít - a következő uticél Észak-Amerika

Bogdanović Zorana | 2019. július. 8. | 10:39 | Közélet

Így kezdte történetét Ninoslav Trajković, az óbecsei világutazó, aki április 22-én indult el harmadik kalandos útjára Rina nevű Yugójával, hogy meghódítsa az ausztráliai kontinenst.

Az első kaland, ami Mongóliába vezetett volt a legnehezebb, a második, az afrikai kontinensen a legbolondosabb, és ez a harmadik volt a legélvezetesebb.

De azért sok szép, és látványos hely marad meg emlékezetében.

Ninoslav átautózta Bulgáriát, Törökországot, Iránt, Afganisztánt, Pakisztánt és Indiát, itt viszont kénytelen volt otthagyni Yugóját, Rinát. És bár nehéz szívvel hagyta el útitársát, rá volt kényszerülve, hogy megváltoztassa az útirányt, hogy elérhesse a kitűzött célját.

Ausztrália külön benyomással volt Ninoslavra.

Földünk hét kontinense közül Ninoslav már négyet bejárt. És amíg Montenegróba utazik, hogy az elkövetkező két hónapban itt dolgozzon, újabb kalandokról gondolkodik.

A világutazó Nino a „Bratstvo” ÁKI segít - a következő uticél Észak-Amerika

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából