Sport

A Harmadik „Milovan Jović” Emlékverseny győztese a verbászi „Impuls mobil”

Ljubojev Vukašin | 2019. július. 8. | 12:17 | Sport

A verbászi „Impuls mobil” csapata lett a győztese és a fődíj, azaz a 100.000 dinár megszerzője, a Harmadik „Milovan Jović” Emlékversenynek, amit a Vojvodina Futball Klub többéves elnökének, Milovan Jović-nak a tiszteletére szerveztek meg. A 3 a 3-ra kispályás labdarúgó verseny az elmúlt mintegy 20 napban zajlott a Vojvodina Futball Klub pályáján Bácsföldváron, ahol a játékosok 115 mérkőzést játszottak le, és 649 gólt szereztek.

A második hely, és a 30.000 dináros pénzjutalom az óbecsei Fadip „Merna tehnika” csapatáé lett, a harmadik helyet a Milovan Jović Emlékversenyen és a 10.000 dináros pénzjutalmat pedig a nádaljai Agromaus JR csapata nyerte.

A verseny legjobb játékosának Bojan Ćulum-ot nevezték ki, aki a negyedik helyezett „Garden Bar Bazen” csapatának a tagja.

Hogy a szervezés és a verseny programja teljes legyen, a Vojvodina Futball Klub pályáin a kadettok is versenyeztek. Első lett ebben a kategóriában a „Bečej 1918” Ifjúsági Futball Klub, a második helyezést a fiatal házigazdák, a Vojvodina Futball Klub játékosai szerezték meg,  „Óbecse-Szenttamás község” csapata pedig harmadik lett.

És ha már a fiatalabb játékosok kategóriájánál tartunk, az emlékversenyen bemutató mérkőzések is zajlottak, melyeket a „One Team” Futballiskola fiúcsapata játszott le, Nemanja Miljanović vezetésével.

A torna újításai közé tartoztak a bünetőrúgások is. Ebben minden érdeklődő részt vehetett, fiúk, lányok, gyerekek és még a veteránok is. Két fordulót játszottak, és ebben a legjobb Nemanja Tomić lett, 5 elért góllal.

Milovan Jović fia, nem maradt közömbös a Vojvodina Futball Klub iránt sem, ahol 16 évet töltött el.

A Harmadik „Milovan Jović” Emlékverseny győztese a verbászi „Impuls mobil”

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából