Politika

Óbecsei KKT: Vita a második módosításról, a közvállalatokról és a „Link FTO”-ról

Bogdanović Zorana | 2019. július. 9. | 12:23 | Politika

Óbecse Község Képviselő-testülete elfogadta a költségvetés második módosítását. Az Ellenzék viszont nem támogatta a dokumentum  határozat-javaslatát.

Vita folyt a „Link FTO” vállalatról, amely az elkövetkező időszakban felszámolásra kerül, mivel a PIK Bečej egyik alapítója visszavonult a cégtől.

A képviselők elfogadták a „Toplana” Közvállalat, a „Vodokanal” Közvállalat, a „Komunalac” Közvállalat, valamint a „Tiszamente-Óbecse” Kft és a „Link FTO” vállalat három havi munkajelentését, továbbá az óbecsei Szociális Munkaközpont pénzügyi tervének módosítását az idei évre.

A Đorđe Predin Badža Ifjúsági Sport- és Kultúrális Intézet Igazgatótanácsának elnökévé a korábbi igazgatót, Dejan Stanojevet választották meg, Miloš Andrić-ot pedig tagjává nevezték ki.

Óbecsei KKT: Vita a második módosításról, a közvállalatokról és a „Link FTO”-ról

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából