Mezőgazdaság

Változik a vízlecsapolási díj elszámolása és megfizettetése

TV Bečej Redakcija | 2019. július. 22. | 11:37 | Mezőgazdaság

Változik a vízlecsapolási díj elszámolása és megfizettetése

Mától kézbesítik, a 2019-es évre, a vízlecsapolási illetékre vonatkozó végzéseket - közölték a Vajdaság Vizei Közvállalatban.

A tavaly decemberben életbe lépett új törvénnyel összhangban változik az illeték elszámolásának módja, amelynek alapjául ezentúl a kataszteri jövedelem helyett, a földterület minőségét és a rajta termő növényi kultúrákat veszik. Újdonság még, hogy a megállapított összeget részletekben, negyedévenként kell befizetni, akárcsak a vagyonadót. Az adófizető polgárok most három befizetőlapot kapnak, az egyik az idei év első két negyedévére vonatkozik és a kézbesítéstől számított 15 napon belül kell befizetni. A második csekk befizetési határideje augusztus 15-e, a harmadiké pedig november 15. A végzések kézbesítését az idei évre szeptember hónap folyamán kellene, hogy befejezzék. A megfizettetett pénzösszeg a Vajdaság Vizei Közvállalat költségvetésében lesz elkönyvelve, és szigorúan célirányosan, a vízgazdaság munkálatainak finanszírozására használják majd fel.

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából