Egészségügy

Az utazási gyógyszercsomaggal kevesebb gondunk lesz a nyaralás idején

TV Bečej Redakcija | 2019. július. 25. | 0:0 | Egészségügy

Már javában zajlik az évi szabadságok időszaka, a nyaralást pedig gyakran kísérik kisebb egészségügyi problémák. Fájdalomcsillapítók, probiotikumok, naptej és az antihisztaminok, a gyógyszerész javaslata alapján, mindenki utazási gyógyszercsomagjának a része kell, hogy legyenek, hogy a nyaralásból kipihenten és élménydúsan térhessünk haza.

A klímaváltozás gyakran idézhet elő hastáji panaszokat, és hasmenést, ez sokaknak teheti tönkre az évi szabadságát.

Az antibiotikumokat, melyek megtalálhatóak minden háztartásban és az utazási gyógyszercsomagban is, a polgárok gyakran nem megfelelőképpen használják.

A túlzott napozás a nap lemelegebb időszakában, nagy problémákat válthat ki, főleg, ha éppen nyaralunk, és távol vagyunk a saját egészségügyi központunktól. Nagyon fontos betartani az orvos tanácsait, hogy elkerüljük a leégést, és a hőgutát.

Ha mégis túlzásba visszük a napozást, íme néhány tanács arra, hogy mit használjunk a kipirosodás és a vízhólyag ellen, és mit ne használjunk.

Az utazási gyógyszercsomaggal kevesebb gondunk lesz a nyaralás idején

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából