Közélet

A Napköziotthon dolgozói és felhasználói megünnepelték három éves születésnapjukat

Ljubojev Vukašin | 2019. augusztus. 2. | 12:48 | Közélet

A Szociális Munkaközpont keretein belül működő Napköziotthon Óbecsén, pénteken, megünnepelte három éves sikeres munkáját és fennállását.

A Napköziotthon dolgozói és felhasználói szerény, de ünnepélyes módon emlékeztek vissza az eltelt három évre, kölcsönösen felelevenítve az eddigi emlékeket, az intézmény munkájának kezdetét,  tették mindezt, finom falatok, torta és a szülinapi dal mellett, ahogy azt illik is, az ilyen események megünneplésekor.

A fiúk és lányok, a Napköziotthon felhasználói, velünk is megosztották tapasztalataikat és benyomásaikat, melyek ebben az intézményben érték őket, és kihangsúlyozták óriási köszönetüket a jó baráti kapcsolatért és az oktatásért Nikolina Lakićnek és Željko Bošnjaknak, akik minden napjukat velük töltik.

A Szociális Munkaközpont Napköziotthonát Óbecse község, és az illetékes minisztérium segítségével finanszírozzák, de a legkedvesebb segítséget a nagy számú polgároktól kapják, akik tárgyi és pénzadományaikkal segítik az intézmény zavartalan működését. Az önkéntesek is nagyban segítik a Napköziotthon munkáját.

A Napköziotthon különlegességét képezik a hagyományos Nemzetközi Világnapok megünneplése, így minden héten a dolgozók az önkéntesek és a felhasználók elméletben és gyakorlatban is foglalkoznak egészségügyi témákkal, továbbá a környezetvédelemmel és egyéb biológia és szociális témákkal.

Az egyik jelzés arra, hogy az óbecsei Napköziotthon kiváló helyet foglal el hazánk szociális szolgáltatásainak térképén, az Zoran Đorđević, Munkaügyi, Foglalkoztatási, Harcos és Szociális Ügyekért Felelős Miniszter idei látogatása.

A Napköziotthon a Labud Pejović Iskoláskor Előtti Intézménnyel együttműködve, közös erővel vesz részt azokon az aktivitásokon, melyeket Óbecse község Idegenforgalmi Szervezete, a Városi Múzeum, a Városi Színház, az iskolák és több más intézmény és nemkormányzati szervezet szervez.

A Napköziotthon dolgozói és felhasználói megünnepelték három éves születésnapjukat
Még több hír ebből a kategóriából