Sport

A Voša lett a 11. Nyári Labadrúgó Torna második helyezettje

Ljubojev Vukašin | 2019. augusztus. 5. | 12:36 | Sport

A bácsföldvári Vojvodina Futball Klub szervezésében megtartott hagyományos 11. Nyári Labdarúgó Torna idei győztese, a szeghegyi Njegoš Futball Klub lett.

A kétnapos versenyen, a bácsföldvári Đorđe Tapavica Džoja Sport és Rekreációs Központ füves pályáján, mint mindig, így most is, négy csapat mérte össze erejét. Idén a tornán Bajsa, Szenttamás, a szeghegyi Njegoš és a hazai Vojvodina Futball Klub csapatai vettek részt.

Az első napon az elődöntőben Szeghegy aratott győzelmet Bajsa csapata ellen 2:1 arányban, a Vojvodina pedig Szenttamás csapatát győzte le 6:2-re.

A második napon, mivel a szenttamási csapat nem jött el a harmadik helyért folyó küzdelemre, így a trófea a bajsai futballisták kezébe került.

A döntő mérkőzésen a hazai Voša és a szeghegyi vendégcsapat mérkőzött meg, és 20 perc után a Njegoš focistái 2:0-ás eredményt ünnepelhettek.

A meccs első részében a Vojvodina játszott erősebben, de nem sikerült gólt szerezniük, amit viszont az ellenfélnek sikerült megvalósítani a 21. percben, amikor Kocsis belőtte a labdát a házigazdák hálójába.

Az erő és a minőséges futball egyensúlyát vasárnap körülbelül száz hazai szurkoló követte, akik azt várták, hogy a Voša játékosai mégis felrázzák magukat és kiegyenlítenek. Ez azonban nem történt meg, ellenkezőleg, a szeghegyi játékosok a második félidő utolsó percében, Manojlović góljával, sikeresen fejezték be ezt a mérkőzést, megszerezve ezáltal a 11. Nyári Labadrúgó Torna győztes serlegét.

A következő, egyben utolsó kontroll meccset, a bácsföldvári csapat a bácsfeketehegyi Jadran csapata ellen játssza. A mérkőzést augusztus 11-re tűzték ki, ezután pedig kezdődik a „Sever” Vajdasági Bajnokság 1. fordulója, az adorjáni Tisza csapatával, amit augusztus 18-án, vasárnap, Adorjánon játsszanak.

A Voša lett a 11. Nyári Labadrúgó Torna második helyezettje

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából