Sport

Farkas Tamás lett az abszolút győztese az úszómaratonnak Óbecsén

Bogdanović Zorana | 2019. augusztus. 5. | 13:00 | Sport

A tiszai Tanderbal fesztivál keretein belül, Óbecsén, megtartották a 19. Úszómaratont, melyen 89 versenyző vett részt, ebből 82-en a 3.000 méteres kihíváson és 7 gyermek a 200 méteres távon.

A három kilométeres táv abszolút győztese Farkas Tamás lett, a topolyai Maraton Úszó klubból, aki ezt a szakaszt 33 perc 20 másodperc 25 tizedmásodperc alatt teljesítette.

Pesti Erik, aki szintén a topolyai Maraton Úszó Klub tagja, 35 perc 27 másodperc 69 tizedmásodperces eredménnyel, a második helyen végzett. Harmadik helyezett lett Borislav Fermanović a prozivkai Spartak tagja 36 perc 22 másodperc 25 tizedmásodperc teljesítménnyel.

A tíz évesek és náluk fiatalabbak kategóriájában, 200 méteren, első helyezést ért el, Vanja Stepanov a Swim star Úszó Klubból, második lett Sava Nikolić az Április 11-e Klubból, Magosi Dorka, a magyarkanizsai Kanjiža Úszó Klubból, pedig a harmadik helyet szerezte meg.

A nők konkurenciájában, 3.000 méteren, Marija Stanić győzött, a Vojvodina Úszó Klubból, aki négy másodperccel előzte meg az óbecsei Jovana Ječanskit. Harmadik helyen végzett Varga Réka, aki szintén az óbecsei Swim star Úszó Klub tagja.  

Farkas Tamás lett az abszolút győztese az úszómaratonnak Óbecsén

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából