Kultúra

Könyvtár: Vonós-hangszer koncert a szabad ég alatt

Ljubojev Vukašin | 2019. augusztus. 7. | 10:28 | Kultúra

Az óbecsei Népkönyvtár alkalmazottai a forró nyári napok ellenére sem pihennek, hanem a medencén és a Könyvtárban végzett munkájukkal egyidejűleg, különféle érdekes eseményekkel, amelyek minden héten zajlanak a Népkönyvtár új, nyári színpadán, kultúrálisan sikeresen fejlesztik Óbecse generációit.

A legutóbbi előadás után, amit a legfiatalabb óbecseieknek szenteltek, ezen a héten a Könyvtár, a szabadkai Garden-Quartet ingyenes koncertjével ajándékozza meg a polgárokat.

A vonós-négyes jellegzetessége, hogy tagjai szerb, magyar, roma és horvát nemzetiségűek, úgyhogy igazi képviselői Vajdaság multikultúrális mivoltának.

A koncertet a szabad ég alatt tartják, csütörtökön este, 20 órától, az óbecsei Népkönyvtár nyári színpadán.

Könyvtár: Vonós-hangszer koncert a szabad ég alatt

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából