Közélet

Ételcsomagot és higiéniai termékeket kapott 140 család Óbecse községben

Bogdanović Zorana | 2019. augusztus. 13. | 11:25 | Közélet

A Szerbiai Vöröskereszt, valamint a Munkaügyi, Harcos- és Szociális Kérdések Minisztériuma által nyújtott humanitárius adománynak köszönhetően, Óbecse község 140  legveszélyeztetettebb családja élelmiszer- és higiéniai termékekből álló segélycsomagot kap.

Közöttük van Horváth Krisztína, hat gyermekét egyedül nevelő édesanya is, akinek ez a fajta támogatás megkönnyíti mindennapjait.

Krisztínával egyetért Fazekas Mónika is, akinek családja jelenleg hét tagot számlál, de hamarosan újabb családtaggal gazdagodnak.

A segélycsomagok kiosztását a terepen, a Vajdasági Vöröskerereszt és az Óbecsei Vöröskereszt végzi, az óbecsei Szociális Munkaközpont pedig kijelölte azokat a családokat, akik megkapják a csomagot. Az Óbecsei Vöröskeresztben elmondták, hogy egy négytagú család, egy doboz ételcsomagot és egy doboz higiéniai termékekkel ellátott csomagot kap, valamint 10 kg lisztet.

Ételcsomagot és higiéniai termékeket kapott 140 család Óbecse községben

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából