Közérdekű

A másodlagos nyersanyag gyűjtésére szolgáló zsákok elszállításának beosztása

TV Bečej Redakcija | 2019. augusztus. 16. | 8:36 | Közérdekű

A másodlagos nyersanyag gyűjtésére szolgáló zsákok elszállításának beosztása

Értesítik Óbecse község polgárait, hogy a jövő héten a „Tiszamente-Óbecse” dolgozói begyűjtik és elszállítják a háztartásokból a másodlagos nyersanyag gyűjtésére szolgáló zsákokat, a következő beosztás szerint:

2019.08.19. Péterréve és Pecesor

2019.08.20. Bácsföldvár és Csikéria

2019.08.21. Első Helyi Közösség

2019.08.22. Második Helyi Közösség

2019.08.23. Harmadik Helyi közösség

Mi dobható a másodlagos nyersanyag gyűjtésére szolgáló zsákokba?

A másodlagos nyersanyag gyűjtésére szolgáló zsákokba csak olyan műanyag flakonokat tegyenek, amelyekben élelmiszert tároltak pl. tejet, üdítőitalt, sört. Ne rakjanak a zsákokba olyan flakonokat melyekben olaj vagy vegyszer volt pl. hígító, zsírsav, vagy mosogatószer.

Az alumínium dobozok közül is csak az üdítőitalos és sörös dobozokat rakják bele. Ne tegyenek halkonzerves, pástétomos és vegyszeres dobozokat.

A papírok közül szabad a kartonpapírt, újságot, magazint, csomagolópapírt a zsákba tenni. Ne helyezzenek bele WC-papírt, törlőkendőt és zsebkendőt.

A másodlagos nyersanyag gyűjtésére szolgáló zsákok szállítása külön járművel történik, és nem a kukák ürítésével egyidőben.  Drea és Mileševo helyi közösségekben, a másodlagos nyersanyag gyűjtésére szolgáló zsákok szállítása, a kommunális hulladék szállításával egyidőben történik.

Kérik a polgárokat, hogy a másodlagos nyersanyaggal teljesen megtöltött zsákokat, időben helyezzék ki.

A Tiszamente–Óbecse Kommunális Szolgáltató Kft. nyári munkaideje: 06.00-tól 14.00 óráig tart.

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából