Kultúra

A zenei tábor ajtót nyit a potenciális óbecsei együttesek számára

Bogdanović Zorana | 2019. augusztus. 23. | 11:45 | Kultúra

Az óbecsei Népkönyvtár által szervezett második Zenei tábor, ebben az évben, több mint 80, 3-tól 15 éves gyermeket vonzott, akiknek lehetősége nyílt a tíz nap alatt, megtanulni a zenekarban való játék alapjait, hivatásos zenészek segítségével, csoportmunkában.

A tábor ingyenes, ahol a gyerekek hegedűn, dobokon, gitáron, basszusgitáron, és billentyűs hangszeren tanulnak játsszani, valamint énekelni is, pop és rock zeneszámokat.

Idén az előadók Dragan Volkov Čoka dobok, Lovas Imre és Vladimir Gurjanov gitár, Marko Vujkov basszusgitár, Toll Gyula hegedű, Nataša Katić Radosavljević pop-rock ének, Lovas Gyijanta billentyűs hangszerek, a legkisebbek részére pedig Kádas Melinda tart zenei műhelymunkát.

A tábor résztvevői a jövő pénteken, augusztus 30-án, közös koncertet adnak a Zserbó cukrászdában, este fél nyolctól. Minden érdeklődő eljöhet, hogy megnézze és meghallja, hogyan zenélnek polgártársaink, így még az is lehet, hogy jövőre ők maguk is bekapcsolódnak és részesei lesznek a Népkönyvtár programjának.

A zenei tábor ajtót nyit a potenciális óbecsei együttesek számára

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából