Kultúra

Gálaműsorban mutatkoztak be szombaton az első drámatábor résztvevői Óbecsén

TV Bečej Redakcija | 2019. augusztus. 26. | 8:00 | Kultúra

Az óbecsei Petőfi Sándor Magyar Kultúrkörben, az elmúlt héten, első alkalommal szerveztek drámatábort, amelyen húsz, 10 és 18 év közötti általános és középiskolás vett részt.

Az ötnapos foglalkozás célja, a fiatalok előadóvá nevelése, hogy minden más művészeti ág mellett megtanulhassák az önkifejezés módját.

A tábor szakmai vezetője Rókus Zoltán, fiatal színművész volt, aki a nagyobbakkal foglalkozott, az újvidéki Művészeti Akadémia színészhallgatója, Magyar Zsófia pedig a kisebb gyermekeket vette pártfogásba.

Az ötnapos táborban részt vevő gyerekek nagyon lelkesek voltak, és örültek a drámatábornak, ahol elmondásuk szerint, nagyon jól érezték magukat, sok barátot szereztek és nagyon sok mindent megtanultak.

A tábor gálaműsorát szombaton tartották meg a Petőfi Sándor Magyar Kultúrkörben, melyen a kis- és a nagycsoport is, fél-fél órás előadásban mutatta be mindazt, amit az öt nap alatt megtanult.

A drámatábort a budapesti Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatta, az Eötvös Lóránd Tudományegyetem közreműködésével.

Gálaműsorban mutatkoztak be szombaton az első  drámatábor résztvevői Óbecsén

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából