Gazdaság

Laboratóriumi diagnosztika már Óbecsén is

Bogdanović Zorana | 2019. szeptember. 3. | 13:26 | Gazdaság

Az állattenyésztők, a házi kedvencek gazdái, vagy a helyi állatorvosok a kiskedvencek orvosi kezelése érdekében a jövőben az Óbecsén már régóta működő állatorvosi klinikán is elvégezhetik a szükséges laboratóriumi diagnosztikát.

A Belgrádban már 11 éve sikeresen működő “VetLab”, olyan egyedüli állatorvosi laboratórium, amely laboratóriumi diagnosztikát végez, és amely mostantól a “Žarvel Vet” állatorvosi rendelő kereteiben is megkezdte működését.

Elsőkként a helyi állatmenhely négy védence vehette igénybe az új laboratórium szolgáltatásait.

A laboratóriumi vizsgálatok az állatorvosok számára fontos diagnosztikai eszköz, és nem csak akkor ha házi kedvencekről van szó. A tenyész állatok esetében is jelentős, hiszen a helyes vizsgálati eredmények időben segítenek felismerni az egészségügyi problémákat, így döntő szerepük van a betegségek megelőzésének és kezelésének során.

A tapasztalat szerint az állatgyógyászat terén a leggyakrabban az általános állapotra, az emésztő- és húgyúti, valamint endokrinológiai és egyébb, fertőző betegségekre vonatkozó állatorvosi vizsgálatokra van szükség.

Laboratóriumi diagnosztika már Óbecsén is

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából