Közélet

A „Karinthy Napok” összehozta a mesterszakácsokat és a művészet szerelmeseit

Bogdanović Zorana | 2019. szeptember. 9. | 11:23 | Közélet

A Karinthy Frigyes Drámakör Péterrévén, a lövöldetéren rendezte meg, sorrendben a 12. szórakoztató jellegű eseményét, Karinthy Napok néven.

Noha kultúrális tevékenyégekkel foglalkoznak, hagyományosan csirke-zúzapörkölt főzőversenyt is szerveznek. Ebben az évben a csapatok érdeklődése azonban gyengébb volt, mindössze 15 csapat versenyzett.

Emellett a szervezők arra is törekedtek, hogy senki sem maradjon éhes. A Karinthy Napok látogatóinak mintegy kétszáz adag zúza-pörköltet és birkapaprikást készítettek.

A legjobbak oklevelet és serleget kaptak, továbbá a Da Vinci Amatőr Festők Egyesületének műveit, melyek idén is emelték a rendezvény hangulatát.

A Karinthy Frigyes drámakört 2005-ben hozták létre, azzal a céllal, hogy ápolják a drámát és más színművészetet, mint a kultúrális és művészeti kreativitás egyik formáját és a kultúrális hagyományok kifejezését.

A „Karinthy Napok” összehozta a mesterszakácsokat és a művészet szerelmeseit

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából